1.9.4.2

Nyheder

Log ind for at se nyheder

CMS - 1.9.4.2 - Faanui
 

News

nov 7, 2011

Køb af jagtstige.


Kategori: Generelt
Skrevet af: skribent

Hej jagtkammerater.

Efter opfordring fra medlemmer har Anders og Jeg besluttet at invistere i endnu en jagtstige. Vi vælger en god og kraftig model som er sammenlignende med den som står midt i skoven og kan dreje rundt. Vi vælger en model som er varmgalvaniseret, så den også er pæn om nogle år og ikke så nemt ser rustangrebet ud.

Anders vil sørge for at få den hentet hjem inden for den kommende uge. Måske vil det lige kræve en ekstra hånd at få den op at stå.

Placering: Vi har besluttet at den i første omgang skal placeres i hegnet ved post 1. Helt i enden af hegnet mod vest.  Dette så skovbryn lettere kan overskues.

Prisen er lidt usikker, men er knap 3000,- (Det må man vel også forvente, når den er varmgalvaniseret)

Hvis nogen tænker om vi har penge til et sådant køb, kan jeg orientere at vi pt har ca 24000,- kr. på kontoen. Så vi kan godt holde til en sådan investering.

VIGTIG INFO: Posten i østende af skoven er hermed lukket ned når hochzits er etableret. Dette, da det ellers kan være farligt med både riffeljægere på ny stige og jæger som sidder i østende-skoven. Jægere i skoven er henvist til hochzits og øvrig pürsch i vestende skoven.

Previous page: Login