1.9.4.2

Nyheder

Log ind for at se nyheder

CMS - 1.9.4.2 - Faanui
 

News

dec 7, 2019

En dag, hvor det meste klappede


Årets sidste fællesjagt blev en herlig dag i venners lag
Kategori: Generelt
Skrevet af: skribent

Vi tog fat på dagen med et lille stik af vemod. Det skulle jo blive sidste gang, vi var på fællesjagt i Nustrup Plantage. Og hvor har vi haft mange dejlige jagter dér. Men det kunne ikke spolere den gode stemning, der straks indfandt sig ved Jørgen og Karins kaffebord.

Kurt stod for parolen, og snart gik turen til Dybe Kule, der trods megen fod og professionel tilgang var aldeles tom.

Efter kulen stod skoven i Nustrup for tur. Her var der mere liv. To harer blev nedlagt med sikker hånd af Jonatan og Frede. De stod lige ved siden af hinanden (skytterne altså). Derudover var der flere snepper, og også to stykker råvildt, som ville ind i såten undervejs i jagten.

Vi stoppede harerne i bagagerummet og kørte til Simmersted, hvor madpakkerne blev spist i Jens' opvarmede værksted. Skoven blev derefter gennemgået, og der var 5-6 stykker råvildt hjemme i dag. Nogle tog turen ud på den åbne mark, andre blev i skoven, og Jørgen Thorø nedlagde en fin rå. Nyjæger Jakob fik fingrene i brækningen og hjalp med at slæbe byttet ud til den ventende vildtvogn.

Hjemme i gården ventede en guidet tur på traktormuseet, hvor der virkelig var noget at se for maskinentusiaster. Bagefter havde Karen Margrethe bagt de fineste æbleskiver til os, som også fik ben at gå på. Meget venligt af begge vores værtsfolk!

Efter yderligere en kop kaffe og en hjemmebagt småkage sagde vi mange tak for i dag og ønskede hinanden en glædelig jul, når den tid kommer. En dag, hvor næsten alting klappede, driverne og de gamle motorer inklusive.

/M

 

 

 

Previous page: Login