1.9.4.2

Nyheder

Log ind for at se nyheder

CMS - 1.9.4.2 - Faanui
 

News

nov 16, 2019

Novemberjagt


Ikke det store på paraden i dag - og så dog.
Kategori: Generelt
Skrevet af: skribent

 

20 jægere var mødt op hos Karin og Jørgen. Vi tog en lille quiz til morgenkaffen i dag. Den handlede mest om Jagtfællesskabets historie, gældende jagttider plus det løse. Vinder blev vort nye medlem Nikolaj, der indkasserede en kasse chokolade. Andagten stod Erling Gai for. Efter parolen delte vi os og gik i lag med skoven i Nustrup. Vejret var mildt, tåge og støvregn. Af hunde var der kun Jørgens to grand danois'er og Michaels Labrador, så vi kunne godt have brugt et par stykker mere.  Et dyr luskede over Vråvej, hvor ingen stod. Der blev skudt forbi på en sneppe. En hare var også strøget ud af skovbrynet på den store mark under tårnet med riffelskytten. I Halve og Dybe Kule var der ikke noget hjemme i dag

 

 

I Simmersted var der to flotte stykker råvildt, som strøg ud af såten ved ejendommen, straks skytterne gik på plads. Inde i såten blev der nok en gang set flere harer samt en stor ræv. Ræven var dog langt uden for skudhold. Ved parolen var alle enige om, ikke at skyde flere harer i Simmersted - hvorefter Hans Peter skød en hare i Simmersted. Forbrydelsen kostede ham en tur på paraden, og så snakkede vi ikke mere om det.

Vi sad fint med madpakken i Jens' værksted på gården. Det var unødvendigt at have varme på, men der står en stor varmeblæser, som måske bliver aktuel senere. Erling havde gjort møblementet klar dagen før. Et godt rum med traktornostalgi på væggene.

En hyggelig dag i fællesskab med både gamle kendinge og nye ansigter. Vi takkede af ved 14.30-tiden, og Anders fik haren med hjem, som var varm i mere end én forstand.

/M

 

 

 

 

Previous page: Login