1.9.4.2

Nyheder

Log ind for at se nyheder

CMS - 1.9.4.2 - Faanui
 

News

aug 25, 2019

Opsigelse af jagtleje i Nustrup.


Marius har henvendt sig til undertegnede dd og orienteret at han har solgt ejendommen. Dermed opsiges vores jagtlejekontrakt.
Kategori: Generelt
Skrevet af: skribent

Det er med beklagelse at jeg må meddele at vi nu er opsagt på vores dejlige jagt i Nustrup. ØV ØV.

Der er i jagtlejekontrakten et års opsigelse, men ny køber vil egentlig helst overtage jagten straks. Vi er derfor kommet frem til et kompromis. Vi lejer jagten frem til årsskiftet. Altså at jagtlejen ophører pr 31/12 2019. Jeg har i mail retur til Marius forspurgt på hvad jagtlejeprisen så måtte være frem til årsskiftet.

Vi kunne godt være stædig og fastholde hele opsigelsesperioden, men vi skal også huske på at vi har haft et ualmindelig godt samarbejde med Marius. Marius foreslog selv at dette kunne være en løsning. Dette har vi jagtledere så sagt ok til.

Vi har jo 2 solide og gode skydetårne. Dem har vi besluttet at sætte til en pris på 3000,- kr. Så er vi fri for at flytte dem. Omvendt så har de jo også en værdi og vil ny ejer ikke have dem, så må vi få dem pillet ned og sat op andet sted.

Så hvad gør vi nu ????

Michael og jeg har besluttet at vi ikke gør noget overilet lige nu. Lige nu i år har vi jo Nustrup frem til nytår. Så har vi Simmersted. Desuden Hoptrup til og med bukkejagten næste år. (Jagtlejen i Hoptrup er opsagt med udgang af bukkejagten i 2020) Så derfor lejer vi ikke noget nyt jagt lige nu og venter til generalforsamling for så herefter tage handling på nyt område. Tanken er at vi så måske finder noget nyt jagt omkring bukkejagten i år 2020.

Vi jagtleder mener dog godt at vi alle kan være lidt nysgerrig på om der skulle blive noget jagt ledig til maj næste år. Nustrup jagt gav vi 21500,- kr for.  Jeg tænker også at vi godt kan tænke et vist nærhedsprincip ind allerede. At vi ikke har mere end en halv times kørsel mellem de 2 jagter - gerne kortere.

Omkring fodring i vildtautomater, så er det ok at du fortsætter Erling med det. Omvendt skal du heller ikke bruge for mange resourcer på det. Det er for mit vedkommende ok at du fodre lidt mere lystbetonet.

Ellers kan jeg fortælle at Michael og jeg vil først i sep gå en tur i vores skov i Simmerstedholm. Her vil vi udtænke postplacering og afvikling af jagt til efteråret.

Jeg kan endvidere fortælle at vi havde en dejlig flugtskydningsaften d. 19 aug. Her mødte 13 jægere op. Et godt arrangement, som vi håber på at gentager sig igen næste år.

Mvh/Kurt.

 

 

Previous page: Login